follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



We Got Married~
16 Disember 2012 | 00 love notes

JoonSeo Couple <3 u="u">
SunHee Couple <3 i="i">

Assalamualaikum,

If you are not a kpopper you must guest that i post about married..kikiki,actually it is about the variety show called We Got Married.Aku start tengok WGM ni sejak WGM leeteuk sebab dia leader group Suju.Kalau ada dia, mesti ada member lain kan?haha~

Lepas tu WGM Yonghwa.Aku bigfan dia,dia WGM dengan Seohyun SNSD.Memang best sebab Yonghwa tu macam bad boy sikit dan Seohyun tu innocent.They matched so well,sooo cute together.Then, I read the news that Lee Joon will at the WGM,so i watch it.I'm sure that is funny and I found Kwanghee and Sunhwa.They are funny too.

Best kan?try lah tengok.Lawak gila sebab diorang ni memang jenis yang huru-hara.Aku tak berapa suka tengok WGM yang nak romantic je.Tak ada gaduh-gaduh,tak best.Jalan cerita plain je. Boring nak mati.haha..

FYI,Gif kat atas tu not mine.Credit to tumblr.Arigato,gamaoo

adios,

Label: , ,





Past / future