follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



Vandalisme terhadap buku sekolah ._.
17 Disember 2012 | 00 love notes

Assalamualaikum,

Malam ni... sorry,dah pagi dah kot aku ni tak tidur-tidur lagi.isk! isk! isk! Kat atas tu english novel untuk tahun depan.Tajuknya The Curse,ceritanya berbelit-belit.Dalam satu masa tu macam-macam dah jadi.Ramai yang kata cerita ni kurang moral dia.Yeah I can see it from reading this novel.Tapi kan, tengah sedap2 baca kan, ada mukasurat yang dikoyakkan.. mendidih je rasanya.Tengah part best pulak tu.. >.<


Dekat tengah-tu ada kesan dikoyakkan.Bukan 1 mukasurat,tapi 3 atau 4 mukasurat.Memang geram betul,alien mana lah yang buat kerja tak berfaedah ni.Dia lapar sangat kut tu yang sampai koyakkan kertas,lepas tu rebus dan airnya minum.Kertas tu pulak tampal kat muka buat rawatan muka.. grrrr!

adios,

Label: , ,





Past / future