follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



My Girlfriend Is An Agent :)
29 Disember 2012 | 20 love notes


Assalamualaikum,

Hari ni aku tengok movie korea pulak tajuknya My Girlfriend Is An Agent.Ceritanya best sangat and so funny.. ^^ Maybe korang dah tengok cerita ni maybe belum.Cerita ni kan aku rasa dua2 jadi agent cuma yang heronya tu jadi agent lambat sikit jer.

ye loh.. Buat ayat sedih.. Mungkin ni cerita terakhir yang boleh aku tengok lepas ni.. Tahun depan kena freeze everything.nak tahu tak betapa teruknya aku cuti ni? Aku bukannya study bersungguh-sungguh sangat pun.Study gitu-gitu je.Azam sebelum cuti haritu jadi  sarang untuk spiderman berguling-guling je.

Tak payah fikir lagi..la la la la

Haritu.. Aku dengan adik aku tengok Running man christmas special. Guest-nya tak kenal kecuali Shindong-Super Junior. memang lawak gila lah. Aku dengan adik aku ketawa sampai rasa macam nak berguling-guling je.Aku jangan cerita, tengok sambil makan. Entah berapa banyak kali lah tersedak..kikiki

Episod selepas tu guest-nya Yonghwa tapi. Dengan azam lepas tu tak nak tengok Running Man lagi.. haha! Kononnya..Okay, tak akan jadi selalu tapi kurangkan.. Betapa sadisnya hidup aku ni..

Okaylah, aku nak pergi mengenyangkan perut.Cuti ni kan berat dah naik 2kg.. Duduk kat rumah asyik makan je siapa suruh... huhuhu T^T

adios




Past / future