follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



My Fanfic Gallery Blog
23 Disember 2012 | 00 love notes


Assalamualaikum,

Hihi, that picture above will bring you to my Fanfic Gallery blog.Apa benda tu? hihi, benda tu adalah poster untuk fan fiction tapi dekat situ tak ada pun fan fiction nya. Cuma ada poster sahaja.Saya suka buat poster tu dengan idea yang datang secara tiba-tiba.hihi, tapi kalau nak buat pun, buatlah puas-puas bulan ni.Start tahun depan dah kena stop. T^T

Ayah kata kalau nak study nanti tak boleh lagi sambil bukak komputer.How sad....

http://nanafanficgallery.blogspot.com/

adios,

Label: , ,





Past / future