follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



KAWAII GIVEAWAY by MImie & Isha
03 Disember 2012 | 90 love notes


Assalamualaikum,

Malam ni dapat tag untuk join giveaway.Kalau nak join tekan banner tu.Hadiahnya menarik tau.Hadiahnya kawaii semuanya.Hadiah yang saya pilih nail polish,keychain domo kun dan topup RM5.. hihi, 3 je den pilih ^^

Kawaii maksudnya sesuatu yang comel.Sama dengan cute dalam bahasa Inggeris dan kiyeopta dalam bahasa korea.hoho,aku meraban malam-malam buta ni.saranghaeyo!aisheteru!~

Tu jelah..Ada apa-apa lagi tak yang tak cukup?hoho..oh ni manusia-manusia yang jadi mangsa tag aku.hoho~

tag : Ain Najwa & Renroro

adios,

Label: , ,





Past / future