follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



Last Friday night~
13 November 2012 | 00 love notes

Assalamualaikum,

Musim cuti sekolah ni aku tak tahu lah apa aku nak buat dekat rumah selain daripada tidur,makan,buat kerja rumah dan study (esok baru nak start).Mama kata kena start study awal-awal nanti tak kelam kabut.Yeah i know,i know.Aku masih tak caya lagi yang next year i am in form 5. T^T

Hari Sabtu kelmarin balik kampung.Malam jumaat tu tengah memekak dalam bilik mama suruh pack baju esok nak balik kampung.Benda yang paling malas aku nak buat dalam dunia ni adalah berkenaan dengan baju. Basuh baju,lipat baju,angkat baju,sidai baju...

Meh lah aku share sikit gambar masa balik kampung haritu~

 My little brother who is reaaaaaaaally naughty~
 Me at Teluk Cempedak's beach :D
 crowded people at Gambang Water Park..
 me and kakngah
 Tengok muka budak tu..hahaha xD

p/s Baru lepas edit blog,simple mimple je.Lagu pun tukar.. :D

Label: , ,





Past / future