follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



Ceramah Inilah Hijrahku
18 November 2012 | 00 love notes

Assalamualikum,

Hari semalam aku ada program ceramah dari pagi sampai petang dekat dewan sekolah rendah. It is suck because i need to wear a school uniform completely,but well,i just wear the fancy shoe because i had been throw out my school shoe.

Ceramah yang pertama membuatkan aku blur sebab dia cerita pasal wakaf dan zakat.Memandangkan ramai orang dewasa kat situ,kitaorang stuck dekat dewan tu dengan terpaksa dengar juga ceramah tu walaupun blank sepanjang ceramah tu.Around 11.30,as we could see,Heliza Helmi,Diana Amir and Yatt Hamzah was coming and for the students,we are so excited! ヽ(゚▽゚*)乂(*゚▽゚)ノ

Kemudian ceramah pun start dan diorang pun perkenalkan diri.Kak Heliza cute sangat! Diaorang pun ceritalah macam mana berhijrah,maksud berhijrah dan ada part kak Heliza nyanyi.Dia tukar lagu Cinta Muka Buku kepada Cinta Muka Bumi.┌|- -|┘♪└|-.-|┐♪┌|^.^|┘♪

Meh lah tengok gambar (⌒_⌒)


 cute pose 
☆d(o⌒∇⌒o)b
My friends,ni masa sesi petang.Ceramah untuk calon PMR dan SPM next year,what is that? huhuhu

Tadi ada tweet gambar dan aku mention lah Heliza Helmi,Diana Amir and Yatt Hamzah,it's suprising me because kak Heliza replied my tweet..Awesome! My friend got retweet from kak Diana.hahaha! actually,it will be more excited if my bias replied my tweet ^^

really suprised ヾ(@^▽^@)ノ

then,that's all for today.. My new doodle and cerpen is in progress.Fighting Nana!




Past / future