follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



Laporan Hari Ini
30 Ogos 2012 | 00 love notes


Tiba-tiba je muncul muka lawak Jiraya-Sensei ni kan?Rajin nak buat Animation Gif .Tapi dia dah mati.Sedih gilos....Sekarang ni tengah buat cerpen.Sebenarnya cerpen tu dah berjeman dah mula buat tapi disebabkan kesibukan yang melampau dan juga kekeringan idea yang teramat dasyat so terhentilah.Tapi sekarang dah ada idea balik sebab tu saya sambung mengarang ^,^

Exam kali ni tak berapa best result-nya.Setakat ni saya dapat 1A dan 2A- dan anak-anak panjang kat bawahnya.Nak sebut panjang.Tapi ni kira 3A lah kan? Kawan saya dapat 10A dan sorang lagi 9A..Jealous tapi takpe,bersaing secara sihat kan.Weh Payin,Puteri...Pinjam otak boleh?hahhahaha Bagi lah maknae korang ni sikit.

Dah habis exam,raya..Kan musim percubaan SPM kan?Tingkatan 4 terpaksa berhijrah ke kelas Tingkatan 5.Kalau dulu kat Tingkatan 3.Sebabnya nak pakai meja,sadia gila lepas ni kena mendaki kat tingkat 3.Kalau kelas saya kat bawah je so senang tak penat.Jimat segala-galanya.

p/s Bagi Kpopers, Oppa Gangnam Style tu biasa-biasa je,Bagi yang bukan.. luar biasa.Betul tak?kan kan kan!

Label:





Past / future