follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



The Hot Couple(Doodle)
10 April 2012 | 20 love notes

Assalamualaikum,

Dah berjeman saya tak updated blog ni.Masa tak cukup,sibuk memanjang.Tadi kat sekolah Dut,Farahain dengan Pakcik tak da.Diorang pergi kuiz saham amende tah.Masa balik tadi macam biasa lah kan.Beratur tengah panas,lepastu VROOOOM! motor banyak-banyak.

Saya dah duduk depan sekolah nak tunggu van sampai.Sekali tengok ada schoolmate tu dia naik motor dengan pakwe dia.Okay,benda ni dah selalu berlaku kan.Tapi saya terkejut sebab pakwe dia tu kan.... kira macam sengal kuasa kuda.hoho!
For sure,saya terkejut gila lah,lepas tu kan yang girls tu pandang kitaorang yang duduk kat warung tu muka.....pftt! Bila dia pergi je saya dah tak boleh tahan dah...Nak ketawa...


wakakakkaka!Pakwe dia memang tak terbayang dek akal lah..Actually,kita kan boleh fikir yang mana haram,yang mana halal.Bersentuhan dengan lelaki bukan muhrim kan berdosa.So you guys,watch yourself..

sekian wasalam :D

p/s nak tengok King Of Idols ada ramai artis yang saya adore hihi ^^

Label:





Past / future