follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



Muka Donghae jadi kartun ~(^ - ^)~
19 Februari 2012 | 00 love notes



Assalamualaikum tak jawab dosa,kalau jawab sayang 8.8

Dah lama blog ni berhabuk.Entah lah rasa malas nak update sebab tak ada ideo.Di samping itu,(ayat minta penampar) saya ni dah gian kaki,tangan,lutut nak men-doodle.Gian tu tak pe,kalau gian nak hisap dadah ke,lebih baik korang pergi....(Sambung sendiri ayat tu)

Sebenarnya kan,saya ni bukannya tak nak update fanfic saya yang tergantung tanpa tali tu,tapi kan idea saya asyik mencurah-curah datang untuk oneshot a.k.a cerpen yang akan datang ni. Tajuknya Dangerous Mission Heronya bernama Lee Donghae (~ ^.^)~

Masa tu tiba-tiba idea datang nak buat fanfic versi aksi + romantik + komedi yang tak berapa lawak.So saya tulis punya tulis dalam beberapa hari yang teramat sibuk dengan homework yang gila punya menggunung dan kerja  Puteri Islam yang diberi oleh cikgu untukku.OhMaiDslr..... Bilalah mau siap agak-agaknya?Sekarang ni dekat word cerita Dangerous Mission tu baru 6 mukasurat + 1005 words.Hihi,untuk pengumuman cerita ini akan jadi panjang berjela-jela sebab dia sesuai panjang berjela-jela kerana iya lah mission kan,tak kanlah nak selesai dalam masa sehari je.Nanti tak syok kalau baca,cerita kontot semacam.


FYI,doodle ni sebenarnya saya lukis ikut ala-ala nak buat macam Donghae yang cool berdasarkan cenghita saya tu,tapi kan KAH KAH KAH! Tak sama langsung,kbai

Label:





Past / future