follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



Me? LOADING...
01 Februari 2012 | 00 love notes

Assalamualaikum,

Kejap je rasanya dah masuk bulan dua.Cikgu kata bulan 3 nanti ada exam.Saya nervous sebab ini pertama kali exam untuk menengah atas kos sains tulen.Setakat ini semua boleh lagi la cuma ada sikit-sikit yang blur.Saya ni jenis manusia yang lambat pickup.LOADING....

Selesai homework cuti sekolah,homework baru yang lain pula berlumba-lumba datang.Aisehman... semput den nak menyiapkannya secepat kura-kura O.O

Haritu cikgu ada minta karangan english saya dapat komen cikgu terlebih guna ayat complex dan tak ada ayat compound.Huhu,nak buat macam mana cikgu,dah ter-complex.haha

kat bawah ni kelas saya yang tema oren.Ok cun

kbai :D

Label:





Past / future