follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



Prakejohanan Merentas Desa,What?!
14 Januari 2012 | 20 love notes

Photobucket
Assalamualaikum,
Saya rasa terlampau penat.Yeah penat sangat,awal tahun ini memang sangat penat sebab sibuk dengan sukan.akceli actually saya tak suka pun sukan ni,memenatkan dan buat saya ni sakit-sakit badan.Saya tak kisah kalau orang kata baik untuk badanlah,excercise lah sikit so whatever.Saya tak kisah pun.Yang penting saya tak suka ^-^

Tadi prakejohanan merentas desa sekolah.Mungkin sebab nak pilih wakil untuk peringkat daerah nanti dan sekolah saya jadi tuan rumah ~.~ Saya tak habiskan pun lari.Tidak seperti tahun-tahun lepas saya dapat habiskan dan siap bagi mata untuk pasukan saya.Tahun ni tak,hoho.Saya tak makan pagi bila lari tu tiba-tiba perut rasa senak.Sakit sangat,saya tak dapat teruskan kat checkpoint ke-8.Akak PBSM tu bawa saya pergi sekolah.Haha,bengang semua budak pandang saya. 'yuhuuuuuuuu...'

Sampai kat sekolah kawan saya bawa saya untuk dirawat. *ayateksyen Zieha sapu minyak cap kapak kat perut saya.berangin je rasanya.Lepas tu sembur apatah kat kaki saya.Katanya nak kurangkan kejang kaki.Zieha membebel free kat saya siapa suruh tak makan pagi.hoho

Saya duduk kat rumah sorang-sorang saja sekarang. alone...

assalamualaikum

Label: , ,





Past / future