follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



responsible
26 November 2011 | 00 love notes

Photobucket

Quotes for the day.

'You are responsible for your own happiness'

This quote i got it from favim.com tags quotes.Kira aku lukis doodles tu inspiration from the quotes.I really love the quotes.Simple and nice.

Aku dengan segala hormatnya mengumumkan yang aku private kan doodles blog aku. Bukannya ada apa-apa pun.Korang pun bukan nak follow blog tu --! Aku gurau je.Aku private sebab nak jadikan blog tu sebagai testing blog.Iya lah aku nak cuba try buat code sendiri.Tadi try,mak aih.. Susahnya... ~~!

Nanti kalau aku rasa macam nak unprivate,aku unprivate balik.Yang link untuk ke doodle blog aku tu,aku biarkan aja.Malas nak change.So lepas ni aku post anime atau doodle yang aku buat kat blog ni balik.

Aku pun sebenarnya kekeringan idea nak sambung balik citer aku tu.Bila aku baca,jalan cerita tu mendatar aja.So,aku nak cuba buat benda lain dari yang lain sikit.Baru seronok baca dan aku jamin cerita tu tak banyak pun bab nya.Just 4 atau 5 je.Kalau aku malas,4 kalau aku rajin 5.Kalau aku putus asa aku dah tak sambung terus dah! Ha ha

sekian,assalam
Photobucket

Label: , , ,





Past / future