follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



photoshop tutorial how to changed picture colour
18 September 2011 | 20 love notes

Photobucket
okay,straight to the point.Buka photoshop korang tak kira lah versi apa pon..pilih lah file dan gambar yang korang nak tukar warnanya..biasanya nak tukar warna yang vintage girl tu..:)

okay nampak tak??hihi saja jer buat warna link untuk file-file tu semua macam itu. buka free adversement layer>changed mixed.Oh ya benda ni nana buat sendiri sebab tengok orang lain punya tuto tak faham..hek2
click ok tu ea
ikut je lah itu..

Sekian,kalau tak faham jangan segan-silu tanya..Orang yang malu bertanya sesat jalan.^..^

as-salam

Photobucket




Past / future