follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



hye hye,bye bye
25 September 2011 | 60 love notes

Photobucket
Kalu dikira-kira,tolak cuti sabtu dan ahad,tinggal lagi 5 hari nak PMR.Nana nak post ini untuk kali terakhir sebelum PMR.Mungkin online tapi tak post cuma biarkan di dashboard saja..Tadi, tengah study nak release tension sikit,so,nana pun melukis sikit.Lepas tu exited sebab jadi yang macam chibi-chibi tu.Selalu kalau nak lukis yang anime sikit je mesti tangan senget lah,apalah tapi yang ini jadi pula.^-^
inilah gambarnya..Tak selawa korang lukis tapi yang ini sudah comel bagi diriku ;P Tak boleh blah kan yang rantai owl tu?hahaha

Bilah dah terlebih rajin tu,nana line art guna photoshop dan edit-edit sikit sebab malas nak kaler.Kalau kaler nanti mesti berjam-jam.Tak rasa membazir masa ke?hukhuk

Okay,korang jangan lupa ya doakan nana tenang jawab pekse dan dapat result yang cemerlang,gemilang,terbilang ye...gamaooo

as-salam

Photobucket

Label:





Past / future