follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



Menghadap pengetua =='
23 Jun 2011 | 00 love notes



Assalamualaikum,,

Wah,memang bergetar jiwa menghadap pengetua.Jumpanya kat bilik access.Sekali ramai dalam tu. Tapi jumpa sorang-sorang.Yang ada D,E mesti bengang sebab pengetua kata kuat-kuatblogger-emoticon.blogspot.comMemang dasyat kesesakkan dalam tu.Nak tunggu punya lah 'kejap' sampai ada kawan yang dah beli makanan dekat 3 kali tapi lapar lagi sebab lama gila.Nana habis jumpa guru kelas dalam jam 8.30,pegi bilik access tu dari 8 bla2 hingga 10.15:131:Tau tak boring.Ramai pula tu orang.Lepas tu ada lah sorang pakcik yang annoying yang marah-marah sebab ramai orang.Rasa nak cepuk je pak cik tu.SELLFISH betul.

Ni macam situasi di bilik access tu..Yang sebanarnya sebelah pengetua ada GPK 1 tapi lupa nak lukis gambar dia..hihi

Kalau tak jelas tekan untuk pembesaran okey:face75:

dialognya yang nana ingat ialah

pengetua:yang A mesti kekalkan,yang B mesti naikkan A,yang C mesti jadi B,dan yg ni......

nana:(jadi tukang angguk yang tak reti penat)

mama:....(lupe apa mama cakap)

pengetua:janji dengan saya yang boleh capai lagi baik

nana:(tukang hangguk lagi dalam hati insyallah+err)

GPK 1:insyallah..


itu lah antaranya yang nana ingat yang lain?biarlah rahsia.sebenarnya tak ingat.Nasib baik tak kena tengking atau marah.fuih..Ada budak kena marah,kena tengking..Pengetua baik dengan nana..hahaha:face61:buat muka eksyen..

ada dengan guru kelas,teacher tanya mama nana kat rumah macam mana,mama kata macam tu lah,bercakap aje kerjanya..hahaha siut lah mama ni..
okeylah bye2,,wasalam

p/s alah,,siannya tadi ada sekor anak kucing kat rumah nana kan dah besar sikit,kembar dia dah buka mata,dia belum,so,nana buka kan lah,amik tisu,basahkan dan buka kan mata dia perlahan-lahan,akhirnya dah terbuka.Tapi terkejut rasa macam nak nangis,anak kucing nana buta.Dia tak ada mata!! disebalik kelopak mata dia tak ada mata.Cuma daging la...alah macam muscle yang kat berlakang mata.Nak nangis.Kesian lah...huhuhu:face22:Mama cepat balik nak cerita ni.. huhuhu:face59:Kesian lah awak wahai kitten yang comel..


Photobucket

Label:





Past / future