follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



Fuih!! blog dah jadi rumah hantu ;p
30 Jun 2011 | 00 love notes



Assalamualaikum,

Terasa exited malam ni nak menekan-nekan di papan kekunci ni..Rindunya..dah lama tak jenguk blog ni..Kesian blog nana dah bersawang,banyak dah hantu kat sini.Dah jadi rumah hantu:104: Hem,sorry tak updated,busy melampau:face59:Hari sabtu ni nak kena pergi sekolah,ada larian perdana..nana ni lemah betol kalau bab berlari ni..

Nak buat kerja kursus geografi,,sejarah beres,pafa dan hafazan agama just pafa lagi sikit belom,,hafazan beres,,,kh beres...cepat sikit siap..boleh study,,kan!!blogger-emoticon.blogspot.com

tengk??comel tak??dah ada bayang-bayang...nana suka sangat,tadi godeh ps dapat pula macam ni..sungguh gembira.Alhamdulilahblogger-emoticon.blogspot.com

as-salam,,good night,sweet dream
p/s nak request tutorial??pegi facebook nana dan fanpage ada di sidebar nana



Photobucket

Label:





Past / future