follow
fanposter
Jellove

entry About Affies Share
Kingdom


ANIMATION GIF x TUTORIAL x DOODLE

cr:

Fairytale





Hogwarts



facebook
10 Jun 2011 | 20 love notes

Assalamualaikum:16:

Malam ni hujan dari pagi tadi.Kejam hujan,kejam berhenti.Nana naik bosan buat homework yang tak sudah-sudah ni.Haisyh..Nampaknya,naik sekolah nanti kena buat juga.:face22:

Dekat Facebook sekarang makin femes dengan ayat blue-blue ni kan?bukannya ayat l**** tu,, yang tag2 tu..Page yang ayat2 tu tak payah cakap.beribu-ribu.Kawan-kawan nana pon tak habis-habis dengan nak tulis ayat tu.Kalau boleh 1 statement tu khas untuk ayat kaler biru ni.:u:
Pening jadinya layan diorang ni.

Nana pon pelik juga dengan blog dan tumblr.Yang blogspot follower tak da.kosong.Tapi walau kosong,nana letak butang follow dan dashboard tumblr tu,follower bertambah,alhamdulillah.. Yang tumblr nya,dashboard hampeh,nak tengok follower tak ada,macam-macam peliksnya.:face23:

Hahahah,,

tengok??berapa banyak??belom lg yg bawah2nya..dasat..belum tengok nana punya.pandai ngutuk orang,sekali tengok..Hambik kau...333 pages nana like.:face24:
Lagi satu,makin hari,makin entah sapa-sapa orang add.Nama?tak payah cakap,pelik semua namanya..Lepas tu kalau chat hai,hai...hai,hai,bye-bye la..muahahaha...memang nana tak balas except orang tu memang nana kenal.

as-salam
Photobucket




Past / future